Crowdfunding boek Vrouwen die muren afbreken

Het boek ‘Vrouwen die muren afbreken; 22 opbouwende verhalen’ is bijna af! Het bevat 22 inspirerende verhalen opgetekend door Véronique Konings en 22 prachtige foto’s gemaakt door Ilvy Njiokiktjien van hedendaagse Utrechtse vrouwen die figuurlijk muren afbreken in de samenleving.

Denk bij ‘muren afbreken’ aan vooroordelen tenietdoen en taboes doorbreken op het gebied van culturele achtergrond, seksuele voorkeur, gender, huidskleur en vrouwen in een beroep dat nog als mannenberoep gezien wordt. Maar ook aan strijden voor een ideaal dat ons allemaal aangaat of mensen verbinden die elkaar niet zo gauw opzoeken.

Om het boek daadwerkelijk te realiseren hebben we jouw hulp nodig! Kijk op onze crowdfunding pagina op de website van VoordeKunst: https://www.voordekunst.nl/projecten/13932-vrouwen-die-muren-afbreken

Als je het kan missen, waarderen we het zeer als je een donatie wilt doen. Er zijn mooie tegenprestaties. Kan dit niet, dan is het heel fijn als je de link wilt delen met jouw (social media) netwerk. Enorm veel dank alvast voor je steun!

3D omslag boek Vrouwen die muren afbreken