VEEL GOED NIEUWS

Expo en workshops in ZIMIHC Zuilen

Van 2 november 2021 t/m 9 januari 2022 is de expo ‘Vrouwen die muren afbreken’ te zien in de foyer van cultuurcentrum ZIMIHC in Zuilen in Utrecht. Zie Agenda. Het hangt er prachtig.

Vier vrouwen uit de tentoonstelling geven in ZIMIHC Zuilen een inspirerende workshop. Ontmoet Marischka/Transforming Stories, Amina, Rianne en Natalja/Tori Oso Utrecht achtereenvolgens op 24 november, 1, 12 en 19 december en laat je meenemen in hun verhaal. Verwacht verbinding, ontmoeting, plezier, inzicht en een creatieve of interactieve opdracht. Gratis tickets kun je reserveren via de website van ZIMIHC. Graag ontmoeten de vrouwen en ik je bij (één van) de workshops.

Utrecht 900 zegt JA tegen ‘Vrouwen die muren afbreken’

In 2022 viert Utrecht dat het 900 jaar bestaat als stad, met als thema: Stad zonder muren. Daar past ‘Vrouwen die muren afbreken’ prachtig in. Ik diende een plan in voor de boekpresentatie op 19 juni 2022 in Tivoli Vredenburg en Empowerment workshops door vrouwen uit het boek op de middag voorafgaand aan de boekpresentatie en daarna in september, oktober en november in nog 3 Utrechtse wijken. Mijn plan werd enthousiast ontvangen en financieel volledig gehonoreerd! Zeer blij mee!

Nu verder met het boek en het vinden van een uitgever. Gaat lukken!

Foto’s: ©Ilvy Njiokiktjien/Centraal Museum Utrecht

 

Vrouwen die muren afbreken ZIMIHC Zuilen Utrecht